GRIPZO МЕХАНИЧНИ СИСТЕМИ

Стойки за мобилни смартфони и таблети с висока мехнична вандалоустойивост срещу кражби.
 
ПРЕДИМСТВА НА СТОЙКИТЕ:
 • Без сензори
 • Без лепенки
 • Без кабели
 • Без фалшиви аларми
 • Без скандали при опити за кражби
 • Бързо заключване и освобождаване, гарантиращи 100% практичност
 • Напълно достъпни дисплеи и бутони благодарение на отворената конструкция на защитните скоби
 • Не смущават Wi-Fi, Bluetooth или 4G & 5G сигналите благодарение на отворената конструкция на защитните скоби
 • Захранване на устройствата с оригиналните им кабели – не са необходими допълнителни кабели
 • Лесни за работа, не изискват поддръжка. При необходимост от обучение, наши специалисти са на разположение!
 • Изцяло механични
 • Един модел стойка за всички модели таблети чрез комплект скоби с различни размери – възвръщаемост на инвестицията.   
 • За регулиране и настройка са необходими секретни 3 mm HEX инструмент (за скобите) и 2 mm HEX инструмент за ъгъла на наклон. Възможен е монтаж на стойките на щанд и към стена.
 • Ключовете имат различни защитни профили, които не подлежат на копиране. Могат да бъдат еднакви за група стойки (магазин, заведение, офис) или уникални - за всяка стойка.
ПРИЛОЖЕНИЯ:
1. POS СИСТЕМИ
Таблетите, използвани като POS терминали, се нуждаят от надеждно закрепване. Gripzo стойките предлагат сигурна защита срещу кражба, съчетана с бързо изваждане на таблета от стойката за ползването му като мобилно устройство. Стойката може да се завърта на 150 градуса от продавача към клиента, както и да променя ориентацията си. Отключването на таблета от охранителната стойка се извършва чрез секретен ключ, подобно на обикновена врата. За зареждане на батерията могат да се ползват оригиналните кабели, прокарани през стойката. Регулируемите скоби от закалена стомана осигуряват възвръщаемост на инвестицията – различните размерите на таблетите не са проблем. Без значение какви модели се ползват,  2-та комплекта скоби обхващат размери от 17,8 до 25,4 cm и от 22,9 до 33,0 cm.
2. УДОБСТВО НА ВХОДА
Все повече таблети се ползват за информиране на посетители и клиенти, демонстрация на видео клипове, указания как да бъде извършена някаква дейност, полагане на подпис и много други:
 • Разглеждане менюто на ресторанта преди поръчка
 • Изучааване маршрутите в музея и избор на експонати за разглеждане
 • Търсене на обект в търговски център
 • Четене на материали в електронна библиотека
 • Проверка за наличност на търсена стока
 • Запознаване с промоции/залагания/разписания
Охранителните стойки осигуряват лесен монтаж и защита срещу кражба. Бързото отключване прави наличието на захранване ненужно, което може да спести значителни средства при монтажа. В охранителните стойки могат да бъдат заключвани таблети с различни размери. iPad киоските са идеални за приложения, свързани с посрещане и упътване на гости. Благодарение на регулируемите скоби различни модели таблети с различни размери могат да бъдат защитени само с 1 модел стойка. Киоск със защитна стойка може да ползва таблети Galaxy, Apple, Lenovo, Huawei, HTC, Toshiba,.... iPad киоскът се предлага в бял или черен цвят и позволява регулиране на ъгъла на наклон. Захранващият кабел може да бъде прокаран през стойката.Бързото освобождаване на таблета запазва неговата мобилност за използване в бек офиса или за демонтажа му в края на работното време. Предлага се за таблети с размери от 17,8 до 33,0 cm.
3. ИЗЛОЖЕНИЯ
Охранителните стойки са идеални за изложби, панаири, аудио-видео презентации и отдаване на таблети под наем, както и за събития. Гарантират надеждна охрана срещу кражби и неоторизирано преместване, бързо заключване и освобождаване в рамките само на 3 s. Бързото освобождаване на таблета осигурява свобода при ползването му на щанда, а сигурното закрепване на стойката облекчава работата на персонала и позволява хората да се съсредоточат върху изпълнение на основните си функции. Адаптивната конструкция позволява ползване на 1 стойка за различни модели таблети. Специални XL комплекти скоби я правят приложима за охрана на последното поколение XL устройства – от 17,8 до 25,4 cm и от 17,8 до 33,0 cm. Охранителната стойка позволява да се работи на таблета през деня на щанда, а след края на работното време стойката може да се отключи и таблетът да се ползва в хотела или на друго място, а на следващата сутрин отново да бъде поставен и заключен в киоска. За изложби или за фоайета може да се ползва специалната iPad киоск стойка с височина 1 m – фиксирана към пода или свободно стояща благодарение на стабилната основа. Предлага се в бял или черен цвят, с регулируем ъгъл на наклон. Осигурява същатата гъвкавост, както обикновената стойка, а захранващият кабел за таблета може да се подведе през нея.
4. ОФИСИ
Офисите са частично обществени места, в които могат да влязат и хора с престъпни намерения. Кражбата на таблети от офисите се превръща в епидемия. В 91% от компаниите в САЩ е имало случаи на кражба или загуба на таблет. Кражбите на мобилни устройства са нарастнали с 21% в сравнение с 2015 година. Предлаганите решения предотвратяват кражбите и облекчават служителите, работещи с таблети.
5. БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ
Предоставянето на перфектно обслужване на клиентите е много важно за баровете и ресторантите. За тези заведения се предлагат много мобилни приложения –разплащания, поръчки на храна и напитки, разположение на масите, разглеждане на менюто, създаване и актуализиране на съдържанието на менюто. Това се случва в облака на POS таблети iPad или  Samsung. 
Баровете и ресторантите могат да предпазят таблетите си от кражби чрез използване на специални киоск стойки, в които таблетите да бъдат заключени. Сменяемите регулируеми скоби гарантират надеждна защита независимо от размера на устройството - mini, A или Pro, дори ако таблетите са в защитен гумен калъф като Gumdrop или Survivor.  
Отворената структура на скобите не смущава сигналите на Wi-Fi, 4G/5G или Bluetooth мрежите. Киоск стойките могат да се изполват на разнообразни места за продажби: POS за пица, на бар, за събития, за вина, за лоялни клиенти или в ресторанти. Скобите са изработени от висококачествена стомана и са конструирани да издържат на агресивни опити за кражба.